NÄMÄ 3 TEKIJÄÄ, JOTKA EHDOTTAVA BITKOINI, on valmis räjähtämään korkeampaa tulevina päivinä

  • Bitcoin on rikkonut vakaasti yli 16 000 dollaria, ja kryptovaluutta vilkkuu merkkejä valtavasta voimasta ostajien muuttuessa murtaakseen tämän uskomattoman vahvan vastustason
  • Analyytikot uskovat, että tämä käynnissä oleva ralli saattaa olla vasta alkamassa, koska sonnien hyväksi toimii tällä hetkellä useita eri tekijöitä
  • Yksi elinkeinonharjoittaja selitti äskettäisessä tweetissään, että sekä rahoitusosuudet että vakuutusmaksut ovat sukeltaneet, mikä merkitsee, että marginaalikauppiaat kääntyvät
  • Tämä trendi yhdistettynä vakaaseen avoimeen kiinnostukseen eikä vahvaan hylkäämiseen yli 16 000 dollaria näyttää näyttävän osoittavan, että edelleen noususuunta voi olla välitön
  • Hän tähtää siirtymiseen kohti 16 700 dollaria

Bitcoin Profit on vihdoin laajentanut viimeaikaista noususuuntaansa pitkittyneen yhdistymisjakson jälkeen ylemmällä 16 000 dollarin alueella.

Aiemmin täällä vallinnut myyntipaine oli voimakas ja katalysoi useita myyntejä. Tämän tason yläpuolella oleva tauko on teknisesti merkittävä ja voi viitata siihen, että noususuunta on lähellä.

Jos tämä taso käännetään tueksi, BTC voi aloittaa uuden jalan korkeammalla, mikä tuo sen yhä lähemmäksi kaikkien aikojen korkeimpia tasojaan 19 000 dollarin yläosassa.

Yksi elinkeinonharjoittaja viittaa useisiin tekijöihin, jotka kaikki näyttävät osoittavan, että toinen työntö korkeammalle on realistinen mahdollisuus. Hän jopa toteaa, että siirtyminen kohti 16 700 dollaria voi olla välitön.

BITCOIN NÄYTTÄÄ VAHVUUSMERKEJÄ PULLISSA 16000 dollaria

Kirjoitushetkellä Bitcoin käy kauppaa hieman yli 2% nykyisellä hinnalla 16 050 dollaria. Tämä merkitsee huomattavaa nousua viimeaikaisista 14 800 dollarin alhaisista arvoista, jotka on asetettu muutama päivä sitten tapahtuneen hylkäämisen jälkeen.

Missä BTC-trendit seuraavaksi riippuvat täysin siitä, miten se reagoi edelleen 16 000 dollariin. Jos se putoaa tämän tason alapuolelle ja näkee vahvan paluun, se voi tarkoittaa, että seuraava haittapuoli on välitön.

KAUPPIJA: Näillä kolmella tekijällä, jotka ehdottavat BTC: tä, on tilaa rallille

Yksi analyytikko jakoi äskettäin kolme trendiä, jotka ovat saaneet hänet uskomaan, että Bitcoinilla on välitön kehitys.

Hän puhui näistä suuntauksista äskettäisessä tweetissä ja viittasi siihen, että tällä tasolla ei ollut kovaa hylkäystä, negatiivinen rahoitus, neutraalit palkkiot ja vakaa OI tekijöinä, jotka suosivat sonneja.

„BTC – Ei kovaa hylkäystä, päivittäinen rakenne – Rahoitus + Prem laski 0: een – OI vakiintuu. Tämä näyttää paljon odotettua paremmalta. Saattaa olla aika kaataa pitkä vastustuskyky 16 500–16 700 dollariin. ”

Tulevien päivien pitäisi antaa oivalluksia tämän liikkeen vahvuudesta, koska kaikki silmät seuraavat tarkasti, voiko Bitcoin luoda vahvan tuen 16 000 dollarilla.