Bitcoin utkonkurrert av Ethereum, men har fortsatt flere holdere som tjener

Selv om bitcoin (BTC) ble utkonkurrert av flere store mynter det siste året, inkludert ethereum (ETH), er det fortsatt flere BTC-holdere ‚i pengene.‘

Denne informasjonen er gitt av settet med verktøy, utviklet av blockchain analytics firma Into The Block. Blant de 10 beste myntene etter markedsverdi er den tilgjengelig for syv mynter: BTC, ETH, tether (USDT), bitcoin cash (BCH), chainlink (LINK), litecoin (LTC) og bitcoin SV (BSV).

En av de første tingene som kan noteres i denne topp 10-kategorien i løpet av det siste året er at tre mynter har overgått BTCs 41% økning – LINK med 350%, ETH med 125%, og binance mynt (BNB) med 61 % (ved UTC 10:25). Denne listen er mye lenger når vi beveger oss i topp 20 og topp 50 kategoriene.

Av disse tre BTC-outperformerne, som nevnt ovenfor, er blokkjede-analyseverktøyet for tiden tilgjengelig for to av dem – og Profit Revolution har flere innehavere i pengene enn enten LINK eller ETH.

Som en påminnelse, per Into The Block, sies det at innehavere som har en positiv forskjell mellom kjøpesummen og gjeldende pris, er „i pengene“, når det ikke er noen forskjell, defineres innehaveren som „på pengene“. og innehaverne med tap er „tom for pengene.“
Bitcoin

I skrivende stund tjener hele 93% av lommebokadressene på nettverket penger, ifølge Into The Block-verktøyet, som viser at disse adressene er i det grønne på fiat-saldoen. 4% er på pengene, og bare 3% har tap.

65% har sin BTC mer enn et år, mens 24% har den mellom 1 og 12 måneder. Interessant, 11% er nykommere, så å si, holder mynten mindre enn en måned. 10% av eierne er „store“, det vil si at de eier mer enn 1% av alle mynter i omløp.

I skrivende stund var BTCs pris 13 117 USD. Den satte pris på 1% på en dag og 14% på en uke.

Ethereum

Den andre mynten etter markedsverdi har 74% av lommebokadressene som tjener penger. I likhet med BTC er 4% på pengene, og den har 22% med tap.

57% har ETH mer enn et år, 36% mellom 1 og 12 måneder, og 7% mindre enn en måned. 41% av eierne eier mer enn 1% av alle mynter i omløp.

Prisen på ETH forble uendret på en dag, og den økte 8% på en uke til dagens pris på 407 USD.
Bitcoin utkonkurrert av Ethereum, men har fortsatt flere holdere
Chainlink

LINK er den andre mynten hvis pris massivt har overgått BTCs pris. Det har en høy andel av eierne som tjener penger for øyeblikket, 72%, sammenlignet med de 19% av dem som ikke er det.

Det store flertallet av LINK-innehaverne har mynten i lommeboken i mindre enn et år, mens de resterende 30% er jevnt fordelt mellom tidsperioder på mer enn et år og mindre enn en måned. Videre har LINK den høyeste andelen hvaler, med 82% som defineres som store holdere.

Prisen har falt 1,5% på en dag og gikk opp mer enn 12% på en uke og nådde dagens USD 12,1.

Tether

Når vi går til den eneste stablecoin på denne listen, ser vi at en større prosentandel av eierne faktisk er tapt, ifølge verktøyet – 43%. Omvendt er 36% i pengene, og 21% på pengene.

På samme måte som chainlink har større flertall av bindeholdere, 63% av dem, mynten i hendene i opptil et år. De resterende eierne er nesten jevnt fordelt mellom mer enn ett år og mindre enn en måned. Likevel er hvalkonsentrasjonen relativt større, med 35% av eierne som er „store“.

Bitcoin kontanter

Som bitcoin som den gaffel fra, og som vi vil se, som bitcoin SV som gaffel fra den, har bitcoin cash en høy andel innehavere som er i det grønne: 85%. I mellomtiden står bare 13% på motsatt side.

I tillegg har 92% vært innehavere i mer enn 12 måneder, mens 30% av alle eierne er ’store‘.

BCHs nåværende pris er USD 267. Den falt mindre enn 1% på en dag, og den satte pris på mer enn 8% på en uke.