Bitcoin Cash treffer nye nedturer mot Bitcoin etter at Tesla snubber ‚gaffelprodukter‘

Bilprodusenten sletter deretter en advarsel om ikke å sende Bitcoin Cash eller Bitcoin SV som betaling for bestillinger, men for BCH / BTC ble skaden gjort.

Kontroversiell Bitcoin ( BTC ) spin-off Bitcoin Cash ( BCH ) har slått nye lavtider mot foreldrene etter at Tesla offentlig avviste å bruke den til betaling.

I en serie tweets 24. mars bekreftet administrerende direktør og „Technoking“ Elon Musk at amerikanske kunder nå kunne kjøpe en Tesla ved hjelp av BTC – men selskapet hans unngikk „gaffelprodukter“ som BCH.

Tesla: Ikke send oss ​​annet enn BTC

Bitcoin Cash ble utskilt fra Bitcoin-blockchain i august 2017 og har siden vært en kontroversiell enhet innen kryptovaluta.

Talsmenn hevder overlegenhet over Bitcoin takket være at BCH-avgiftene er langt lavere, mens transaksjoner også tar mindre tid å fjerne og krever færre ressurser.

Fortellingen har tatt forskjellige former gjennom årene, med fortalervirksomhet som spenner fra passiv til krigførende, ettersom BCH / BTC fortsetter å plugge nye nedturer. Onsdag mottok BCH-holdere mindre enn 1% av en Bitcoin – 0,089 BTC – per 1 BCH for første gang.

Teslas Bitcoin-aksepttrekk så ut til å drive nedturen. Støttedokumentasjon utpekte opprinnelig BCH og andre Bitcoin Cash hard gaffel Bitcoin SV ( BSV ) som uegnet til betaling.

„Du kan ikke gjøre kjøp hos oss ved bruk av andre digitale eiendeler, inkludert Bitcoin gaffelprodukter, som Bitcoin Cash og Bitcoin SV,“ uttalte selskapet.

„Vår digitale digitale lommebok er ikke konfigurert til å oppdage eller motta andre digitale eiendeler enn Bitcoin.“

Dotcom søppel Lightning Network

Formuleringen skvatt med BCH-holdere, som ofte viser altcoin som den „virkelige“ Bitcoin. Blant dem var gründeren Kim Dotcom, som tok Musk til oppgaven med snubben.

„Prøv å kjøpe en brus med Bitcoin,“ tvitret han opprørt.

Tesla hadde allerede fjernet innholdet, bare advart kjøpere om å ikke sende annen kryptovaluta til en annen BTC-adresse enn Bitcoin selv. Dette var ikke nok til å slukke den heftige debatten, da rivaliserende støttespillere spredte seg over det som er en flerårig kilde til kval.

„Satoshi så ikke for seg Bitcoin som en ny klasse bank kontrollert av de samme korrupte maktstrukturene som vårt nåværende økonomiske system,“ fortsatte Dotcom.